Om de kwaliteit van onze egymstudio te waarborgen, hanteren wij een maximum aantal leden. Daarom is er voorlopig een ledenstop en zijn er geen proefsessies beschikbaar.

close

KINESIOLOGIE

expand_more

Werkwijze

Ziekte, stress, angst, verdriet, voeding die niet goed wordt verdragen, blessures e.d. kunnen er voor zorgen dat te weinig (of te veel!) energie naar bepaalde organen stroomt. Daardoor ontstaat “onbalans”.

Onze spieren reageren op elke verstoring of onbalans. Daarom kan met behulp van een spiertest zoveel informatie verkregen worden over de energieverstoringen in het lichaam.

In een behandeling wordt geprobeerd de energie van je gehele systeem weer vrij te laten stromen waardoor het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.

De kinesioloog maakt gebruik van verschillende methodes om stress en pijn te verminderen en energie te bevorderen. Naast het behandelen met acupressuur, meridiaan- of reflexpunten, kan er ook nieuwe balans worden gevonden met behulp van bijvoorbeeld bloesemremedies, edelstenen, essentiële oliën, voedingssupplementen.

Kinesiologie kan helpen bij allerlei klachten zoals voedingsintoleranties, verstoorde energiebalans, allergieën, post traumatische stress…

Luister naar je lichaam, de wijshijd zit in jou!