Om de kwaliteit van onze egymstudio te waarborgen, hanteren wij een maximum aantal leden. Daarom is er voorlopig een ledenstop en zijn er geen proefsessies beschikbaar.

close

VRAGEN OVER KINE

expand_more

Hoe maak ik een afspraak

U kan ons bij voorkeur bereiken via mail: info@zenhoeve.be

Beschrijf kort je klacht en laat je gegevens zoals telefoonnummer achter zodat de desbetreffende therapeut jou kan contacteren.

expand_more

Wat breng ik mee bij een eerste afspraak?

Meestal wordt u door uw huisarts of specialist doorverwezen voor een kinesitherapeutische behandeling. Indien de arts een voorschrift heeft opgesteld, dient u dit mee te brengen evenals een “klevertje” van de mutualiteit en uw identiteitskaart. Gaat het om een arbeidsongeval dan bezorgt u ons de gegevens van de verzekering, o.a. de datum en het refertenummer van het ongeval. Als u beschikt u over radiologische onderzoeksresultaten of andere verwijsdocumenten brengt u die best mee.

expand_more

Hoe verloopt de betaling?

Elke kiné behandeling wordt direct afgerekend met bancontact.

Alle andere consulten worden cash afgerekend bij de desbetreffende therapeut.

expand_more

Heb ik een voorschrift nodig?

Als je wil genieten van terugbetaling door uw ziekenfonds dan heb je een voorschrift nodig. Wanneer je geen voorschrift hebt dan kan je wel behandeld worden maar heb je geen recht op terugbetaling.

expand_more

Zijn huisbezoeken mogelijk?

Wanneer je niet naar de praktijk kan komen omwille van fysieke beperkingen, dan komen wij op huisbezoek. Dit is wel afhankelijk van je woonplaats. Voor huisbezoeken wordt een supplement aangerekend.

expand_more

Wat zijn de terugbetalingstarieven?

De lijst met officiële tarieven voor gedeeltelijke terugbetaling, kan u bekomen bij uw ziekenfonds.

VRAGEN OVER GROEPSLESSEN

expand_more

Heb ik een matje nodig?

Je kan kiezen om je eigen mat mee te brengen maar als je geen hebt, dan kan je steeds een matje van ons gebruiken.

Ook blokjes, bolsters en dekentjes en ander materiaal zijn aanwezig in de zaal.

expand_more

Hoe kan ik reserveren?

Een groepsles moet je steeds reserveren. Als je nog geen account heb dan kan je registreren via de knop ‘word lid’ in het menu rechts bovenaan. Heb je al een account, dan gebruik je de knop ‘reserveer groepsles’.

expand_more

Kan ik eender wanneer starten?

Ja, de lessen staan los van elkaar. Je kan dus starten wanneer je wil.

Tijdens de lessen worden voldoende opties gegeven zodat zowel beginners als gevorderden zich goed voelen bij de oefeningen.

VRAGEN OVER EGYM EN CARDIO

expand_more

Hoe vaak mag ik komen per week?

Wanneer je een abonnement hebt op EGYM ben je altijd welkom tijdens de openingsuren zo vaak als je wil. Let wel: de beste resultaten bekom je door 2x/week te trainen.

expand_more

Mag ik gebruik maken van de cardiotoestellen?

Wanneer je een abonnement hebt op EGYM, kan je vrijblijvend de cardiotoestellen gebruiken op een moment naar keuze binnen de openingsuren.

expand_more

Moet ik aanbellen?

De ingang van de EGYM en de groepslessen is de deur aan de parking. Je kan binnen door je RFID polsbandje te scannen links van de deur. Na het scannen zal het deurslot automatisch opengaan.