Om de kwaliteit van onze egymstudio te waarborgen, hanteren wij een maximum aantal leden. Daarom is er voorlopig een ledenstop en zijn er geen proefsessies beschikbaar.

close

OVER ZENHOEVE

expand_more

FILOSOFIE

Zenhoeve is een groepspraktijk waar een team gemotiveerde therapeuten voor u klaar staat.

Als team delen we onze kennis en ervaringen. We gaan samen met jou op zoek naar een zo goed mogelijk antwoord op soms heel complexe vragen in verband met je gezondheid. Hierbij houden we rekening met de continue interactie tussen lichamelijke, mentale en sociale processen die op ieder van ons een invloed hebben.

Gezondheid is een toestand van volledig lichamelijk, geestelijk en sociaal welbevinden, niet alleen de afwezigheid van ziekte of gebrek.

WERKWIJZE

Bij een eerste consult brengen we jouw klachtenpatroon in beeld. Vanuit onze visie bekijken we de klacht breder dan het symptoom.

Een therapeutisch plan wordt opgesteld en samen stippelen we de mogelijkheden uit. Als team hebben we regelmatig overleg met elkaar en indien nodig met het netwerk rondom jou ( vb; huisarts, specialist, ….). Steeds met aandacht en respect voor jouw privacy.

We houden rekening met je wensen omtrent welke therapeut maar we kunnen ook een voorstel doen om bij een andere therapeut te gaan indien we ervan overtuigd zijn dat dit een positieve invloed zou kunnen hebben op het herstelproces.

Elke behandeling wordt individueel begeleid. Wij werken steeds op afspraak. Afspraken kunnen bij voorkeur gemaakt worden via mail, sms of telefonisch.