Om de kwaliteit van onze egymstudio te waarborgen, hanteren wij een maximum aantal leden. Daarom is er voorlopig een ledenstop en zijn er geen proefsessies beschikbaar.

close

Hoe werkt het?

EGYM is een circuit van 7 slimme krachttoestellen die een ultieme training bieden voor de grote spiergroepen van het lichaam. Tijdens een intake gesprek worden jouw doelstellingen besproken en stelt de EGYM-coach eenmaal alle toestellen voor je in. Al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsband. 

De training op de toestellen wordt begeleid door de EGYM Training Curve zichtbaar op het scherm van het toestel. Deze Curve toont het juiste bewegingsbereik en de juiste snelheid. Door op de trainingscurve te blijven kunnen er punten gescoord worden. Je wordt op deze manier ‘beloond’ wanneer je een oefening perfect uitvoert. Dit spel-element verbetert de bewegingscontrole en motiveert je om oefeningen correct uit te voeren zodat een onjuiste uitvoering en kans op blessures tot het verleden behoren.

Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Via de zenhoeve trainingsapp heb je altijd en overal inzage in je trainingsresultaat