Om de kwaliteit van onze egymstudio te waarborgen, hanteren wij een maximum aantal leden. Daarom is er voorlopig een ledenstop en zijn er geen proefsessies beschikbaar.

close

Veerle Frans

Diëtiste

Diëtiste worden was voor mij een late roeping. Ik behaalde een masterdiploma in de handels- en consulaire wetenschappen in 1992 en ben nog steeds actief als treasurer in een multinational. Ik heb mijn job altijd graag gedaan, maar enkele jaren geleden had ik nood aan een nieuwe uitdaging.

Ik ben altijd gepassioneerd geweest door gezonde voeding en in het effect van (de juiste) voeding op ons algemeen welbevinden. Ik startte in 2012 met een professionele bachelor voedings- en dieetkunde aan de AP Hogeschool in Antwerpen. In de praktijk kan je bij mij terecht voor voedings- en dieetadvies op maat.

Op basis van je huidige eetpatroon en je lichaamssamenstelling werk ik een individueel (dieet)plan voor je uit. Ik volg regelmatig bijscholingen om up-to-date te blijven.

Ik ben ook aangesloten bij de Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten (VBVD) en erkend door het RIZIV.