Om de kwaliteit van onze egymstudio te waarborgen, hanteren wij een maximum aantal leden. Daarom is er voorlopig een ledenstop en zijn er geen proefsessies beschikbaar.

close

Suzy Scheers

Stress- en burnout coach, loopbaancoach

Al heel mijn hele leven stel ik menselijke interactie enorm op prijs.  Vanuit mijn functie als team verantwoordelijke in verzekerings- en bankwereld was ik gefascineerd om ons team in flow te laten functioneren met aandacht voor elke individuele medewerker.

Momenteel werk ik deeltijds als HR medewerker nu voornamelijk samen met arbeiders.  Daarnaast werk ik in Zenhoeve als coach met bijkomende specialisatie in Stress & Burn-out en Loopbaancoaching.

Toen ik zelf met een burn-out uitviel, ben ik me gaan verdiepen in deze boeiende, actuele materie want ik wilde weten wat me was overkomen.

Een flink aantal uren studeren, opleidingen en intervisies later ben ik gecertifieerd lid van VESB (Vereniging erkende Stress & Burn-out Coaches in België en Nederland).

Werken op basis van je talenten geeft energie maar vaak is het net iets anders…daarom heb ik aansluitend opleiding tot professioneel loopbaancoach gevolgd.

Samen mogelijkheden ontdekken voor een leuker, aangenamer en energievoller leven maakt me gelukkig.