Om de kwaliteit van onze egymstudio te waarborgen, hanteren wij een maximum aantal leden. Daarom is er voorlopig een ledenstop en zijn er geen proefsessies beschikbaar.

close

Marieke De Boeck

Sportkinesitherapeute, manueel therapeut en pilates docent

Al van kinds af aan ben ik enorm gebeten door sport. Je kon me altijd terugvinden in de turnzaal, het tennisveld of het voetbalveld. In het middelbaar studeerde ik af in Sport-Wetenschappen en startte ik meteen met de opleiding Kinesitherapie. Al snel wist ik dat dit de richting was die ik wilde doen.
De combinatie van sport, het begeleiden van mensen en motiveren om een doel te bereiken is voor mij de ideale mix. Ik ben enorm graag omringd en wist dus ook dat een sociaal beroep iets voor mij was.
Na het afstuderen in musculoskeletale therapie heb ik nog het postgraduaat Manuele
Therapie gevolgd. Hierbij heb ik geleerd nog kritischer te denken om zo de patiënt beter te kunnen helpen. Het is voor mij enorm belangrijk elke patiënt apart te bekijken en samen de weg tot herstel af te leggen, waarin de patiënt en actieve revalidatie centraal staat.
Om voor de patiënt een zo goed mogelijke therapeut te zijn, blijf ik me elk jaar bijscholen. Zo deed ik reeds de cursus Dry Needling, Medical Taping, Temporomandibulaire dysfuncties en tal van andere cursussen.
De combinatie van mens, wetenschap en sport maakt dat ik deze job met heel veel plezier uitoefen en blij ben een deel te kunnen uitmaken van dit multidisciplinair team.