Om de kwaliteit van onze egymstudio te waarborgen, hanteren wij een maximum aantal leden. Daarom is er voorlopig een ledenstop en zijn er geen proefsessies beschikbaar.

close

Ann Peeters

Zaakvoerder, fasciatherapeut, orthomoleculair therapeut en yoga/pilates docent

Al sinds mijn jeugd is beweging een belangrijk deel van mijn leven. Ritmische gymnastiek en dans zijn altijd mijn passie geweest. Het lag voor de hand dat ik een studierichting zou kiezen waar deze passie aan bod kwam.

In 1993 heb ik het diploma behaald van master in de kinesitherapie. Daarna heb ik manuele therapie gestudeerd aan de VUB. Mijn interesse in beweging als therapievorm is blijven groeien. In 2003 heb ik het diploma behaald in de fasciatherapie MDB.

In fasciatherapie ontdekte ik dat bewegen niet alleen een invloed kan hebben op het herstel van het bewegingsstelsel maar dat beweging ook kan inwerken op de emoties van een persoon.

Via mijn oude passie dans en mijn voortdurende honger naar kennis, ben ik het pad van yoga/pilates ingeslagen. Yoga en pilates zijn allebei heel aanvullend op al de dingen die ik reeds heb gedaan.

Omdat voeding voor mij nog de ‘missing link’ was in mijn behandelingen, heb ik de opleiding tot orthomoleculair therapeut gevolgd. Op die manier kan ik een nog beter advies geven waarin 4 pijlers centraal staan nl: beweging, voeding, ademhaling en mentale rust.